Profizin asiakasportaali on pähkinänkuoressa:

  1. ilmainen tietopankki 
  2. asiakkaan omien tikettien hallinnointikanava. 


Asiakas voi etsiä itsenäisesti portaalista vastauksia SAP Business One -ohjelmiston toimintoja ja käyttöä koskeviin kysymyksiin sekä opiskella lisää ohjelmasta SAP:n itseopiskelumateriaalien avulla. Portaalissa asiakas voi luoda uusia tikettejä Profizin tukipalveluun ja tarkastella kaikkia aikaisempia tikettejään. Tämän lisäksi portaalissa on teknisempää materiaalia liittyen ohjelman hallinnointiin, uusiin versioihin ja teknisiin mahdollisuuksiin. Asiakasportaali koostuu Profizin tuottamasta SAP Business One -ohjemateriaalista sekä SAP:n ohjeartikkeleista ja ohjelmiston dokumentaatiosta.


Ohjelmiston peruskäyttäjälle on suunnattu erityisesti kansiot:

  • Näin pääset alkuun
  • Löydä vastaus kysymykseesi
  • Kouluta uusi työntekijä tai opi itse lisää
  • Procurement


Näin pääset alkuun -kansiossa opastetaan portaalin käyttöön, tikettien tekemiseen ja annetaan Profizin tukipalveluun liittyviä yleisiä ohjeita. Löydä vastaus kysymykseesi -kansiossa on suomenkielisiä ohjeita peruskäyttäjälle usein kysyttyihin SAP Business One -kysymyksiin teemoittain järjestettynä sekä ohjeistus SAP:n ohjemateriaalien käyttöön. Kouluta uusi työntekijä tai opi itse lisää -kansioon on koottu itseopiskelumateriaaleja ohjelmiston toimintojen opetteluun ja syväluotaavampia erityisten teemojen How to -ohjeita. Procurement-kansiossa on Profizin oman laskukierrätysohjelman käyttöohjeita. 


Ohjelmiston hallinnointiin liittyvä ja tekninen materiaali on kansioissa:

  • SAP Business One for your IT person
  • Learn about new versions of SAP Business One
  • Learn about the capabilities of SAP Business One


SAP Business One for your IT person -kansion on ajateltu hyödyttävän erityisesti asiakkaan IT-henkilön tai partnerin teknisen puolen tarpeita. Kansiosta löytyy ohjelman laitteistovaatimukset, yksityiskohtaiset asennusohjeet ja asennusmediat. Learn about new versions of SAP Business One -kansioon on koottu versiokohtaista tietoa kunkin version tarjoamista uudistuksista ja parannuksista ohjelmaan. Learn about the capabilities of SAP Business One -kansiossa sukelletaan syvälle ohjelmiston ominaisuuksiin, kuten integraatioihin, analytiikkaan, raportointiin, applikaatioihin ja kolmansien osapuolten tarjoamiin lisätuotteisiin.