Profizin asiakasportaali on asiakkaille maksuton tietopankki ja omien tikettien hallinnointikanava. Asiakasportaali koostuu Profizin itse tuottamasta SAP Business One -ohjemateriaalista sekä SAP:n ohjeartikkeleista ja ohjelmiston dokumentaatiosta.


Ohjelmiston peruskäyttäjälle on suunnattu erityisesti kansiot:


  • Näin pääset alkuun
  • Löydä vastaus kysymykseesi
  • Kouluta uusi työntekijä tai opi itse lisää
  • Procurement


Näin pääset alkuun -kansiossa opastetaan portaalin käyttöön, tikettien tekemiseen ja annetaan Profizin tukipalveluun liittyviä yleisiä ohjeita. Löydä vastaus kysymykseesi -kansiossa on suomenkielisiä ohjeita peruskäyttäjälle usein kysyttyihin SAP Business One -kysymyksiin teemoittain järjestettynä sekä ohjeistus SAP:n ohjemateriaalien käyttöön.. Kouluta uusi työntekijä tai opi itse lisää -kansioon on koottu itseopiskelumateriaaleja ohjelmiston toimintojen opetteluun ja syväluotaavampia erityisten teemojen How to-ohjeita. Procurement-kansiossa on Profizin oman laskukierrätysohjelman käyttöohjeita. 


Ohjelmiston hallinnointiin liittyvä ja tekninen materiaali on kansioissa:


  • SAP Business One for your IT person
  • Learn about new versions of SAP Business One
  • Learn about the capabilities of SAP Business OneSAP Business One for your IT person -kansion on ajateltu hyödyttävän erityisesti asiakkaan IT-henkilön tai partnerin teknisen puolen tarpeita. Kansiosta löytyy ohjelman laitteistovaatimukset, yksityiskohtaiset asennusohjeet ja asennusmediat. Learn about new versions of SAP Business One -kansioon on koottu versiokohtaista tietoa kunkin version tarjoamista uudistuksista ja parannuksista ohjelmaan. Learn about the capabilities of SAP Business One -kansiossa sukelletaan syvälle ohjelmiston ominaisuuksiin, kuten integraatioihin, analytiikkaan, raportointiin, applikaatioihin ja kolmansien osapuolten tarjoamiin lisätuotteisiin. 


Hakukoneen käyttö


Portaalissa on hakukone, jonka toiminta perustuu avainsanoihin. Hakukenttään kannattaa kirjoittaa avainsana perusmuodossaan ja testata hakea ohjeita suomeksi ja englanniksi portaaliin kaksikielisyyden vuoksi. 

 

Esimerkiksi "laskun sulkeminen" -hakusanoilla hakukone tarjoaa useampaa ohjeartikkelia, joissa molemmat tai toinen sanoista esiintyy.  


 

Hakusanalla "MRP" portaalista löytyy linkkejä aiheeseen liittyvään englanninkieliseen SAP:in Learning journey -itseopiskelumateriaaliin. 

 


 

Katso myös


Artikkeleiden loppuun on kerätty Katso myös -otsikon alle linkkejä käsiteltävään aiheeseen läheisesti liittyviin artikkeleihin, jotka voivat olla lukijalle hyödyllisiä.

 

Related Articles


Portaalissa on oikealla sivupalkissa suositeltuja artikkeleita, jotka perustuvat portaalin analytiikkaan.


 


 


Artikkeleiden arvostelu


Jokaisen artikkelin lopussa on artikkelin hyödyllisyyttä mittaava kysely, jossa artikkelia voi peukuttaa jompaan kumpaan suuntaan. 

 


 

Palaute ja kehitysehdotukset


Päivitämme ja laajennamme asiakasportaaliin materiaalia säännöllisesti. Kuulemme mielellämme palautetta siitä, kuinka portaalin sisältöä ja toiminnallisuutta voisi kehittää ja parantaa. Tavoitteenamme on ennen kaikkea helppokäyttöisyys, selkeys ja nopean tiedonhaun mahdollistaminen. Palautetta voi antaa alla olevan palautelomakkeen kautta tai sen voi lähettää sähköpostilla suoraan osoitteeseen servicedesk@profiz.com.