Tässä ohjeessa tarkastellaan asiakasportaalin tikettinäkymää. Kaikki Profizille tulevat tukipyynnöt käsitellään tikettijärjestelmässä tiketteinä.  Asiakasportaalin kautta asiakkailla on mahdollisuus tarkastella suoraan avaamiaan tikettejä ja niiden statusta, sekä viedä ulos tikettejä CSV- tai Excel-muotoisina tiedostoina.


Kirjautuminen

Jos olet ollut aikaisemmin yhteydessä Profiziin osoitteeseen servicedesk@profiz.com, suosittelemme kirjautumaan portaaliin samalla sähköpostiosoitteella, jota olette aikaisemmin käyttäneet. Näin asiakasportaalissa tulevat näkyviin myös ennen portaalin käyttöönottoa tehdyt tiketit. Sähköpostitilin voi aktivoida portaalissa klikkaamalla Forgot your password? -valintaa ja vaihtamalla tilille salasanan.


Sign up -kentässä asiakasportaaliin voi luoda kokonaan uuden tilin. Kirjautumiskentässä pakollisia tietoja ovat koko nimi ja sähköpostiosoite. Uuden tiketin avaaminen

Uuden tiketin lähetys onnistuu klikkaamalla New Support Ticket -tekstiä.Tiketille valitaan lähettäjä ja aihe. Kentässä on oletusarvona asiakasportaalin kirjautuneen henkilön sähköpostiosoite. Description-kenttään kirjoitetaan viestin sisältö. Description-kentän yläosassa on tekstin muotoiluun tarkoitetut työkalut. Attach a file -kohdasta viestiin voi liittää tiedostoja. Viesti lähtee eteenpäin Submit-painikkeesta.Tiketilllä käytävään keskusteluun voi lisätä myös muita henkilöitä painamalla tiketin yläpalkin oikeanpuoleista nappulaa ja kirjoittamalla henkilön sähköpostiosoitteen. Henkilö lisätään nyt automaattisesti viestiketjun cc-kenttään. 
Kaikkien tikettien tarkastelu 

Check Ticket Status -näkymässä käyttäjä voi tarkastella kaikkia tikettejään ja niiden statusta. Kuvassa käyttäjän ylin tiketti odottaa kolmannen osapuolen vastausta, toinen tiketti on ratkaistu ja kolmas odottaa asiakkaan eli käyttäjän itsensä vastausta.Tikettejä voi järjestää statuksen mukaan, kuten onko tiketti avoinna (open), toimenpiteitä odottavassa tilassa (pending) tai ratkaistu (resolved).Tikettejä voi järjestää myös päivämäärän tai viimeisimmän muokkaustapahtuman perusteella. Export tickets -näkymästä käyttäjä voi suodattaa haluamansa tiketit ja tikettikentät ja tuoda ne ulos ohjelmasta CSV- tai Excel-tiedostona. 
Katso myös