Tilausehdot: SAP B1 Perpetual Licenses


SAP Business One Perpetual License oikeuttaa tilaajan käyttämään SAP Business One -ohjelmistoa, SAP Business Oneen liittyvää ohjelmistoa tai SAP:n kautta hankittavaa kolmannen osapuolen tietokantatuotetta tilauksessa mainitun lisenssityypin ja kyseiseen lisenssiin liittyvien ehtojen mukaisesti. Lisenssityypit ja näihin liittyvät erityisehdot on kuvattu SAP Software Use Rights -dokumentissa ja SAP:n yleiset lisenssiehdot End User License Agreement -dokumentissa.


SAP Business One License oikeuttaa tilaajan käyttämään ikuisesti ohjelmiston sitä versiota, joka hänelle on tilauksen yhteydessä toimitettu, mutta ei oikeuta tilaajaa saamaan ohjelmiston korjaus- tai päivityspaketteja, ohjelmiston uusia versioita, ohjelmiston päivitystyötä, tukea tai muuta ohjelmistoon liittyvää palvelua, jotka asiakas voi tilata erikseen Profizilta. Asiakas on velvollinen itse säilyttämään asiakkaalle toimitetut ohjelmiston asennuspaketit, lisenssiavaimet ja näihin liittyvät dokumentit siltä varalta, että haluaa esimerkiksi tulevaisuudessa asentaa ohjelmiston käytettäväksi uudelle palvelimelle.

Jos asiakas on tilannut jo aiemmin SAP Business One Licenses -tuotteita eli kyse on lisätilauksesta, pätee uusimman tilauksen tekohetken aikaiset ehdot kaikkiin, myös aiemmin hankittuihin lisensseihin riippumatta siitä, koska nämä ovat alunperin hankittu.