SAP Business Onen käyttäjällä on oikeus hankkia itselleen SAP:in S-käyttäjätunnus eli S-User ID. S-tunnuksella käyttäjä saa laajemmat käyttöoikeudet SAP:n tuki- ja ohjemateriaaliin. S-tunnus hankitaan täyttämällä Profizin S-tunnuksen hakulomake. Tunnuksen haltijalle voidaan määrittää eriasteisia oikeuksia asiakkaan tarpeen mukaisesti.


Miksi S-tunnus kannattaa hankkia?

S-tunnuksen hankkimista kannattaa harkita erityisesti silloin, jos haluaa kehittää omaa SAP Business One -osaamistaan ja ongelmanratkaisukykyään ja oma IT-osaaminen on korkealla tasolla. SAP:lla on hyvin kattava ratkaisutietokanta ja materiaalipankki, joihin on dokumentoitu erilaisia käyttäjän ongelmatapauksia ja yksityiskohtaisia käyttöohjeita. Jos materiaalipankkia osaa käyttää sujuvasti, on käyttäjällä hyppysissään nopeat vastaukset lähes kaikkiin yleisimpiin SAP Business Oneen liittyviin kysymyksiin. 


S-tunnuksen etuja

  • Pääsy SAP:n ratkaisutietokantaan
  • SAP:n tukiportaalissa avautuu ohjeita, joiden käyttö on normaalisti rajattu (lukkosymboli)
  • Pääsee kirjautumaan SAP Business One Community -sivustolle, jossa voi lukea ja kommentoida muiden käyttäjien englanninkielistä keskustelua, sekä esittää itse kysymyksiä muille SAP Business Onen käyttäjille ja suoraan SAP:lle. SAP Business One Community ei ole kuitenkaan SAP:n virallinen tukikanava.
  • Kun asiakkaalla on S-tunnus ja voimassaoleva ylläpitosopimus SAP:n kanssa, voi hän ladata Support Launchpadista SAP Business One -ohjelmiston lisenssitiedoston ja versiopäivityksiin liittyvää materiaalia. 


Miten S-tunnus hankitaan?

S-tunnuksen hankkiminen on vaivatonta; se onnistuu täyttämällä alla oleva Profizin hakulomake. Lomakkeessa kysytään perustietoja hakijasta. S-tunnus aktivoituu muutaman päivän päästä lomakkeen lähetyksestä. Aktivoidusta S-tunnuksesta lähetetään asiakkaalle vahvistusviesti.

Katso myös: